<br /> <b>Warning</b>: Use of undefined constant right - assumed 'right' (this will throw an Error in a future version of PHP) in <b>/var/www/html/wp-content/themes/theme1474/header.php</b> on line <b>22</b><br /> Cool Event | Cool Event

Cool Drinks & Event bliver drevet af Troels Zarp Nielsen. Der arbejdes ud fra visionen, at din fest skal være en succes – uden unødvendig stress og bekymringer.

Derfor er det vigtigt, at det er nemt og enkelt, at leje og handle hos Cool Drinks & Event!

Historie:

2008:
Cool Drinks bliver startet op, af Stephan Tarris & Kim Cipikoff Franke.
Konceptet er enkelt. Vi vil udleje landets bedste Slush ice maskiner og fadølsanlæg til markedet bedste priser uden at gå på kompromis med vores service.

Det vigtigste for os var at gøre det nemt og overskueligt for kunden, så de kan koncentrere sig om resten af festen. Nemt og enkelt!

Vi udvider udlejningssortimentet med andre produkter.

2009:
Vi starter Cool events manager. Vi har mange kunder der ønsker at Cool Drinks skal stå for hele planlægningen af firmafester og privatfester. Derfor har vi startet et samarbejde med 5 forskellige firmaer på Sjælland som kan hjælpe med dette. Her i blandt Carlsberg og LetLej.

2010:
Året starter med nye ejere af Cool Drinks, da Stephan og Kim ønsker at få mere tid, til deres familier. Cool Drinks bliver nu drevet af Troels Zarp Nielsen & Lasse Falkenstrøm. Vores mål er at drive Cool Drinks i samme ånd, som Stephan og Kim har gjort det. Det betyder samme gode service og fleksibilitet, som har drevet Cool Drinks, til det sted hvor vi står i dag.

Samtidig med overtagelsen bliver der gjort klar til at sende www.cool-event.dk i luften. Hvor vi vil benytte os af vores fortid/erfaringer/kontakter i fest og underholdnings branchen – opnået efter, blandt andet 7 år med professionel mobildiskotek – til at skabe de perfekte rammer for en god fest, hvor kunden ikke behøver at røre en finger!

Et godt år med massere af aktivitet både med udlejninger til private, samt større komplette arrangementer hvor vi leverede bar, lyd og lys, dj og band løsninger.

2011:
Markedsføringen øges gevaldigt, der giver pote i forhold til forventningerne. Efterspørgslen stiger på vores udlejningsprodukter, så der udvides med flere nye maskiner.

2012:
Udlejningsdelen kører optimalt, så fokus indstilles på mobildiskotek, siden 2010 har der været jobs og større produktioner, men ikke noget vi har reklameret for, udelukkende “mund til mund” og gamle kunder der kom igen. Nye hjemmesider kommer online.

2013:
Endnu et år med spændene projekter, nye store kunder melder sig på banen. Firmaet går fra I/S til enkelt mands virksomhed, da Lasse Falkenstrøm søger nye udfordringer. Troels Zarp Nielsen står bag et solidt team af kvalificeret medarbejdere og dj’s, der er med til at leverer succesrige arrangementer.

 

Vores styrker

1
Kunden skal være tilfreds!

Alle vores arrangementer planlægges ned til mindste detalje, så kvaliteten altid er i top.

2
Vurdere kundernes behov

Cool Event leverer det som du har brug for til din fest og sørger for at skære alt det unødvendige fra.

3
Vi tager ansvar

Cool Event ved at festen skal være en succes, derfor er det vigtigt at udstyr og levering spiller optimalt hver gang.